WIE ZIJN DE ACTIVISTEN?

 Het oplaaiende antisemitisme wordt verklaard door toegenomen anti-Israël-sentimenten uit islamitische en extreemlinkse hoek, boven op de traditionele extreemrechtse Jodenhaat.

De traditionele extreemrechtse Jodenhaat. Onuitroeibaar.


Men vreest dat onze Dodenherdenking verstoord zal worden door activisten die anti-semitische leuzen roepen en met Palestijnse vlaggen zwaaien tijdens onze Dodenherdenking op 4 mei. Ik vind dat een grens, als je die overschrijdt, ga je maar eens een paar jaar in de gevangenis wegrotten. Op brood en water. Een vriendin vertelde mij dat de gevangenen halal voedsel eisen. En dat nog ingewilligd krijgen ook. Gewoon eten wat de pot schaft. Brood met spinnenkoppen, zou mijn vader zeggen.

Ik roep het al jaren en wordt door Woke-aanhangers, een soort hersenloze papegaaien, uitgemaakt voor racist. Dat neem ik op de koop toe, Kill the messenger.
Geïmporteerde jodenhaat en achterlijkheid. Die schuimbekkende koppen vol haat van de pro-Palestijnse activisten. We hebben te maken met de terreurorganisatie Hamas, die geen bal om het Palestijnse volk geeft maar hun hobby wil uitoefenen: hoofden afhakken, IS, Islamitische staat en Iran, een totalitair regime waar de ayatollahs het voor het zeggen hebben. Die hebben zich de afgelopen drie decennia in Europa en Amerika genesteld. Het is het zoveelste teken dat het einde van de Westerse beschaving in zicht is.

In New York werden de joodse studenten die naar de universiteit gingen, de weg versperd door activisten. In Londen en Amsterdam idem dito. Het is je reinste terreur waar flink tegenop getreden moet worden. Biden houdt zijn mond. Die slappe, bange, laffe politici. Frans Timmermans die zichzelf een beter mens vindt dan Wilders. Dat zullen we zien als hij bij de hemelpoort aankomt. Die man heeft zich jaren lang volgevreten in dure Brusselse restaurants en werd door zijn partij als de messias binnen gehaald. De zelfoverschatting werd flink afgestraft. Die man heeft geen idee wat er in Nederland speelt.

De geschiedenis herhaalt zich. Het is de jaren 30. Alleen met andere poppetjes. De islamfascisten en hun haat tegen joden en de Westerse manier van leven.


Voor goed of kwaad te kiezen, een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.









Reacties