JEFFREY EPSTEIN EN ERIC WEINSTEIN



                                            Eric Weinstein: 'Er klopt iets niet aan die Epstein

 Jeffrey Epstein kennen we natuurlijk van zijn onsmakelijke praktijken met jonge, kwetsbare meisjes. Hij stuurde zijn vriendin Gislaine er op uit om met meisjes aan te pappen die uit gebroken gezinnen kwamen of dakloos rondzwierven. 'Wil je wat bijverdienen? Hulp je hulp nodig voor het financieren van je studie?'.

Waar hij ook heel goed in was: het manipuleren van mannen in hoge posities. Niemand wist eigenlijk hoe hij aan zijn geld kwam en men dacht dat hij een slimme zakenman was. Maar hij omringde zichzelf met hooggeplaatsten die hij het liefst in chantabele posities manouvreerde.

Hij was in Florida al opgepakt wegens pedofilie. In 2008. Zijn straf bestond er uit dat hij gewoon vrij rond kon lopen. Als hij zich 'savonds maar bij de gevangenis meldde. Als je je daarna nog met zo iemand associeert, vraag je om moeilijkheden. De man had overal huizen, een eigen vliegtuig, de Lolita express. En een eiland waar God mag weten wat gebeurde.

Uiteindelijk wist men genoeg bewijs tegen hem te krijgen via vrouwen die hij misbruikt had. Hij werd opgesloten in een gevangenis in New York. Stond onder 'suicide watch'. Maar wist toch zelfmoord te plegen toen de bewakers net de andere kant opkeken en de camera's het even niet deden.

Eric Weinstein is een wiskundige scheikundige.  Hij heeft gestudeerd aan Harvard, MIT,  The Hebrew University of Jerusalem en aan de universiteit van Oxford. Ik weet absoluut niets van die materie, ook niet als iemand het aan me uitlegt. Op Oxford presenteerde hij The Theory of Everything.  Dat hij Geometric Unity noemde. 

Het werd door andere wetenschappers met scepticisme ontvangen. Weinstein legde in de podcast van de populaire Joe Rogen uit dat hij zichzelf geen natuurkundige noemt maar entertainer en podcaster. Hij en zijn broer Bret Weinstein introduceerde de term:  'the intellectual dark web' .Wikipedia: The term is used to describe a number of academic and podcast hosts. 

Er is nu een boekwerk uitgegeven waarin de namen genoemd worden van mensen die op wat voor manier dan ook met Jeffrey Epstein te maken hebben gehad. Nogal riskant want je weet niet of die mensen op de hoogte waren van Epstein's praktijken of dat ze hem een keer de hand hebben geschud. 

Eric Weinstein heeft Epstein in 2003 ontmoet bij een dineetje. Hij zei: 

' De tafel was gedekt met de Amerikaanse vlag waardoor het leek of we aan een doodskist zaten. En de man gedroeg zich zo absurd dat ik later mijn vrouw heb gebeld en gezegd: 'Ik heb nu toch zo'n vreemd wezen ontmoet. Het is geen mens maar hij lijkt wel geconstrueerd te zijn van allerlei onderdelen. ' 

Dat is een hele rake observatie. Vreemd dat Weinstein de enige was die gelijk door dat gedrocht heen prikte. Weinstein distantieerde zich gelijk van Epstein.

Het is een genot om naar Eric Weinstein's podcast te luisteren. Een kritisch denker, waar vind je die nog.? Ongelooflijk intelligent en geestig. Een verademing in dit verschrikkelijke Woke-tijdperk. Daar klamp ik me dan maar aan vast. Er is licht aan het eind van de tunnel. Deze Derde Wereldoorlog die zich online afspeelt, de onzin en gif die  in de geesten van het volk sijpelt en zich manifesteert in de meest krankzinnige en stompzinnige opvattingen, zal uiteindelijk gewonnen worden door kritische denkers. 

Reacties