TE RIJK

 Ik zag op YouTube een filmpje langs komen van Paris Hilton. Haar claim to fame: ze is een nazaat van de Hilton familie die steenrijk is geworden in de hotel branche. 

Al eerder was er een Netflix documentaire over haar waarin ze vertelde dat ze vaak depressief was omdat de buitenwereld haar niet ziet als een gewoon mens. Hoe kon zij nou problemen hebben met zoveel geld? Men probeerde haar te portretteren als een vrouw van vlees en bloed die toevallig uit een rijke familie komt. 

Enfin, in dat YouTube filmpje had ze zowaar een man gevonden die bereid was met haar te trouwen. Ze had een kinderwens en vond een surrogaat die haar kind droeg. Luiers verschonen vindt ze eng. Ze neemt kinderen zoals ze chihuahua's uitkiest. Als accessoire bij haar kleding.

Ze had niets tegen haar moeder gezegd over de baby die op komst was. Toen de kleine geboren was, toverde ze hem tevoorschijn voor haar moeder. 'Mam, ik heb een verrassing!'. Een baby gekocht.

Een tijdje later was haar moeder weer op bezoek. De chihuahua van de moeder was overleden. Een enorme tragedie voor dat soort mensen. Die kunnen daar helemaal niet tegen. Dood enzo. 'Mam, ogen dicht. Ik heb nog een verrassing voor je.' Ze had een sjaal om haar schouders waaronder twee kleine chihuahua's verborgen zaten. 'Het zijn clones van je overleden lieveling.' Ze had haar moeders hond laten klonen. 

Die mensen leven in zo'n absurde wereld. Ze hebben wel kinderen maar ook tien man personeel die voor de baby zorgen. Die natuurlijk op zijn 12e aan de drugs gaat.

Met het geld dat de Hiltons hebben kun je van Albanië een welvarend land maken. Ik vind die Paris Hilton een soort alien. Lang en dun met grote ogen. Zo decadent. Zo afschuwelijk oppervlakkig. Wat een eng mens. Het zou bijna verboden moeten worden. Te rijk.

Reacties